Povodom obeležavanja 21. godišnjice osnivanja, Rotari klub Valjevo vas poziva da prisustvujete i medijski ispratite akciju sadnje drvoreda koju će članovi ove organizacije izvesti u četvrtak 23. novembra od 14.00 sati u dvorištu novoizgrađene škole “Milovan Glišić” na Boričevcu.
U saradnji sa valjevskom firmom “Mičelini”, Rotari klub Valjevo obezbedio je 35 sadnica crvenog javora koje će biti posađene duž desne strane saobraćajnice ispod objekta škole, čime će se formirati potpuna funkcionalna i estetska celina, zaokruženi uređeni deo prostora u dvorištu nove škole. Sadnice su stare pet-šest godina i u narednih sedam-osam godina će porasti do šest-sedam metara visine, čineći sjajan drvored koji će značajno ulepšati školsko dvorište i videti se iz svih delova grada.
Osim što ovom akcijom obeležava 21. godišnjicu postojanja, Rotari klub Valjevo, zvanično osnovan 23. novembra 1996. godine, aktivno se pridružuje i globalnoj ideji ovogodišnjeg predsednika Rotari Internacionala Jan Rajzlija koji je pozvao svakog rotarijanca u svetu da u svojoj okolini zasadi bar po jedno drvo i time da doprinos zdravoj životnoj sredini i očuvanju planete.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …