U prisustvu gradonačelnika dr Slobodana Gvozdenovića, predsednika Skupštine Milorada Ilića i drugih predstavnika Grada, načelnika Kolubarskog upravnog okruga Gorana Milivojevića, predstavnika javnih preduzeća i ustanova, obrazovnih i kulturnih ustanova, Vojske Srbije, Policijske uprave i drugih gostiju, kao i zaposlenih iz svih službi, u Domu zdravlja svečano je obeležena lekarska slava Sveti vrači. Ovogodišnji domaćin bila je Služba za zdravstvenu zaštitu žena. Nakon obreda rezanja slavskog kolača, obraćajući se gostima i kolegama načelnik Službe dr Milan Mirković je istakao:

-Hvala svima vama što ste što ste nam se pridružili za naš veliki praznik – lekarsku slavu, koja nije samo slava lekara nego svih nas koji se borimo za zdravlje ljudi. A da se ne borimo samo za zdravlje ljudi, dokaz je i predivan glas koji ste čuli za vreme obreda rezanja slavskog kolača, a koji pripada Nataši Ćebić, doktorki iz naše službe. Ponosan sam na Dom zdravlja i na moju službu jer smo od, recimo, marginalne službe postali prepoznatljivi ne samo u gradu nego i među drugim ginekološkim službama primarnog nivoa u našoj državi.

U prigodnom programu učestvovali su: folklorni ansambl Medicinske škole, učenica ove škole Emilija Kojić sa odlomkom iz Žitija Svetih vrača i Teodora Rafailović, učenica četvrte godine solo pevanja i klavira MŠ “Živorad Grbić” sa pesmom “Oj, Kosovo, Kosovo”. Domaćinstvo za narednu godinu preuzelo je Odeljenje za tehničke poslove.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…