SBB Fondacija i grad Valjevo, poziva na akciju čišćenja, koja se u okviru kampanje Ne prljaj. Nemas izgovor!“ nastavlja i ove godine sa ciljem da građanima ukažemo na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini.

Subota, 2. septembar, 10:30 casova, Petničko jezero

Osmišljena sa idejom da probudi svest i podstakne na odgovorno ponašanje prema životnoj sredini, društveno odgovorna kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ koju su 2016. godine pokrenuli kompanija SBB, SBB Fondacija i Total TV, nastavlja se i ove godine. Do sada je u okviru kampanje očišćen veliki broj javnih površina u čak 20 gradova, postavljeno je 16 igrališta u 16 gradova Srbije, 2.500 dece videlo je predstavu „Ko to tamo prlja?“, dok je oko 30 javnih ličnosti prepoznalo značaj kampanje i dalo podršku kroz motivacione video poruke koje pozivaju na odgovornost.

 

Valjevo će tokom vikenda, 2. i 3. septembra biti grad koji će eko tim SBB Fondacije očistiti uz veliku podršku grada i mladih istraživača „Vladimir Mandić-Manda“ iz Valjeva.

 

Prisutnima će se obratiti:

 

  • Miloš Djordjević, direktor poslovne jedinice SBB-a u Valjevu
  • Usref Osmanović, šef komunalne inspekcije
  • Bogdan Radić, predsednik mladih istraživača „Vladimir Mandić-Manda“

 

Dođite da nastavimo putovanje koje je počelo prošle godine i zajedno doprinesemo širenju svesti o značaju odgovornog ponašanja prema životnoj sredini!

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…