Mountain Music Fest održaće se 19. avgusta na divčibarskoj ski stazi Crni vrh.

Za dobru atmosferu biće zaduženi: Zemlja gruva, Marko Louis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević Project, SinKuba i Valternativa Radio.  Posetioci koji budu želeli da se zabave i nauče nešto novo moći će da budu učesnici brojnih dodatnih programa: Color Run, Avantura park, Orijentiring, AstroVibes, Yoga livadica, Divčibare forest, Skulptura, Na pivu sa naučnikom – samo su neki od programa. Kako je ovo sjajna prilika da porodice dođu sa svojom decom, organizatori festivala su odlučili da i najmlađe animiraju u okviru radionica Lutkice i Moje Čedo, kao i uz društvene igre Karum i Mankala.

Posetioce pozivamo da “Začine dan”! Želja nam je da okupimo što veći broj ljudi, pripadnika svih generacija, kako bismo zajedno uobičajene dane u gradu  zamenili odlaskom u prirodu i doživeli radost planine kroz brojne sadržaje.
Mountain music fest organizuje grupa mladih entuzijasta iz Valjeva, koji su nakon uspešnog organizovanja ovog festivala u prošloj godini odlučili ponovo da krenu u avanturu kreiranja još sadržajnijeg festivala.

Festival se otvara u subotu, 19. avgusta 2017. u 12 časova i traje do 23 sata.

Karte će se prodavati na samom festivalu, a cena karte biće 500 dinara. Za posetioce ispod deset godina ulaz je besplatan.
Na naš festival – svi su dobrodošli!

Đurđa Damnjanović

PR festivala

https://www.facebook.com/mountainmusicfest/home

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…