Više od 40.000 dinara prikupljeno je na humanitarnom koncertu „Za Anu“ studenata i profesora Visoke poslovne škole strukovnih studija i taj novac biće uručen studentkinji Ani Marković, za nastavak njenog uspešnog lečenja i oporavka.

Po prvi put u istoriji valjevske državne visoke škole, humanitarna akcija, koju je prethodno pokrenuo Studentski parlament, realizovana je tako što su studenti i predavači VIPOS-a odlučili da oforme zajednički bend i upriliče koncert, čiji je prihod namenjen za pomoć mladoj koleginici. Tako je VIPOS-ov bend u u sastavu: studenti Ana Gavrilović – vokal, Igor Tešić – gitara i vokal, Filip Matić – gitara, Ivan Pavlović – bubanj i profesorka Ivana Mijailović – gitara, prethodnih mesec dana vredno vežbao i pripremao repertoar. Raspevana publika, koju su činili studenti i zaposleni škole, u slušaonici 16 aplauzima i bodrenjem ispratila je svako njihovo izvođenje hitova YU grupe, Riblje čorbe, Crvene jabuke, Parnog valjka, Van Gogha, S.A.R.S, Nevernih beba…

“Veoma smo zadovoljni odzivom i učešćem u nastavku kampanje prikupljanja pomoći za našu koleginici, čiju želju da se ne pojavljuje u javnosti, poštujemo. I u prethodnoj akciji prikupljeni novac smo donirali Ani, a ovih više od 40.000 dinara takođe će biti iskorišćeno za nastavak njenog uspešnog lečenja i oporavka”, kažu predstavnici Studentskog parlamenta VIPOS-a.

Prikaži još ovjava iz Home

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …