Fondacija Tempus će u sredu, 2. novembra 2016. godine u Skupštini grada Valjeva u 10 časova organizovati informativni dan o novim mogućnostima za visokoškolske institucije, opšte, stručno i obrazovanje odraslih i mlade u okviru programa Evropske Unije “Erazmus+“.
Erazmus+ je program Evropske unije za saradnju u oblasti obrazovanja i mladih kroz koji se finansiraju projekti mobilnosti, unapređenja obrazovanja i rada sa mladima. U upravo otvorenom pozivu za projekte će po prvi put biti podržano osnovno i srednje obrazovanje. Veća sredstva će biti izdvojena i za mobilnost mladih.
U okviru ovog konkursnog roka, za visokoškolske institucije za Zapadnog Balkana je izvojeno preko 20 miliona evra, dok je za opšte, stručno i obrazovanje odraslih samo za Srbiju opredeljeno skoro milion evra.
Na Informativnom danu će prisutnima biti predstavljene nove mogućosti u ovom projektnom roku i načini kako institucije i organizacije iz Valjeva koje se bave formalnim i neformalnim obrazovanjem mogu da se prijave za sredstva iz programa Erazmus+.
Zainteresovane organizacije iz Valjeva će moći da se registruju za učešće na događaju na sledećem linku: http://erasmusplus.rs/registracioni-formular-erazmus-informativni-dan-valjevo/?langkl=lat
Registracija ističe 01.11.2016. godine u 12 časova.
Za više informacija, posetite našu veb stranicu http://erasmusplus.rs/

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …