Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu pojačaće kontrolu saobraćaja uz pomoć „Sistema za automatsku detekciju prekršaja“, koji se od 1. novembra realizuje na još tri lokacije u saradnji sa lokalnom samoupravom.
Pored snimanja i detektovanja saobraćajnih prekršaja u raskrsnici Karađorđeve i Sinđelićeve ulice, koje je počelo 20. novembra 2014. godine, video-nadzor će biti postavljen u Ulici Vladike Nikolaja, u neposrednoj blizini preduzeća „Publik“, u Ulici Vojvode Mišić, u neposrednoj blizini trgovinskog objekta „Sezam“ i u Ulici Majora Ilića kod parka „Pećina“.
Ovim sistemom će se primarno detektovati prekršaji prekoračenja dozvoljene brzine kretanja vozila, ali i drugi prekršaji koje čine vozači. Napominjemo da je ograničenje brzine kretanja u Ulici Vladike Nikolaja iz smera mesta Divci ka Valjevu, na mestu gde je postavljen jedan od sistema i kamera, 60 kilometara na sat, po postavljenom saobraćajnom znaku ograničenja brzine kretanja, a da je na preostale dve lokacije na kojima će se snimati prekršaji nedozvoljene brzine kretanja, brzina ograničena saobraćajnim znakom za naselje i iznosi 50 kilometara na sat.
Apelujemo na sve vozače da prilagode brzinu kretanja zakonskim ograničenjima i poštuju sve saobraćajne propise kako ne ugrožavali svoju bezbednost u saobraćaju.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …