Dana 20.09.2016.godine Državni sekretar Dragan Popović u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja posetio je Udruženje boraca rata od 1990.godine Grada Valjeva.
Poseta i razgovor sa Državnim sekretarom bio je veoma konstruktivan i sastao se sa kompletnim rukovodstvom udruženja i predsednikom Bradić Ljubomirom.
Obavestili smo Državnog sekretara gospodina Dragana Popovića, kao našeg resornog državnog sekretara, o saradnji sa Lokalnom samoupravom i izneli naše mišljenje, o subvencijama koje Grad izdvaja za porodice palih boraca i ratne vojne invalide, o odobrenom programu od strane Lokalne samouprave za 2016.godine, o radu udruženja i sprovođenju programa i projekata, pokazali sve evidencije i način rada i organizovanja udruženja, a prilikom današnje posete desilo se i sprovođenje projekta gde se Državni sekretar direktno uverio kako se svi članovi uključuju u realizaciju projekta Tradicije 11, a posebno na koji način se isti članovi obaveštavaju o dobijenom programu ili projektu.
Državnog sekretara smo upoznali o negovanju tradicija na naše poginule drugove i umrle ratne vojne invalide, o podignutom Spomen obeležju, Spomen knjizi, Spomen filmovima i o Spomen sobi gde je Državni sekretar pregledao i pročitao podatke o svim poginulim borcima i umrlim ratnim vojnim invalidima, a posebno o obeležavanju Vidovdana koje sprovodi udruženje!
Današnja poseta je protekla u pojedinačnom razgovoru i upoznavanju sa svakim članom rukovodstva udruženja.
Današnja poseta i sam razgovor je bio veoma konstruktivan i mi kao predstavnici Udruženja boraca smo izuzetno zadovoljni što smo udostojeni iste posete i veoma konstruktivnog razgovora i što smo imali priliku da još jednom dokažemo kako složno, zakonito i statutarno radi Udruženje boraca na dobrobit svih naših članova, Lokalne samouprave i Republike Srbije.
Državni sekretar Dragan Popović je pohvalio rad Udruženja boraca i jasno se izjasnio da je veoma dobro upoznat sa dugogodišnjim radom udruženja i da je to primer kako ostala udruženja u Srbiji treba da rade!
Radna poseta je završena oko 12 časova.
Na današnjoj poseti zahvaljujemo se Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministru Aleksandru Vulinu i Državnom sekretaru Draganu Popoviću.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …