Nasmejana lica đaka prvaka grada Valjeva obasjala su u petak Gradski trg. Za 746 najmlađih školaraca, koliko ih je prvi put selo u klupe u gradskim i seoskim školama u Valjevu, priređen je zabavni program koji je pripremio Studio M.
Đacima prvacima polazak u školu čestitao je gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović. „Ovo je jedan od najvažnijih dana u životu svakog deteta, kada pravite prvi korak u svet odraslih. To je jedan potpuno drugačiji svet od onoga u kome ste do sada bili. Poštovana deco, možda najvažnija osoba u vašem školovanju će biti vaša učiteljica, kao što je za mene to bila moja učiteljica Krisa Vujić. Nadam se da će i vaše učiteljice biti osobe koje ćete pamtiti ceo život. Želim vam puno uspeha, puno radosti za svaku dobijenu peticu. Želim vam puno ljubavi i drugarstva, a pre svega dobro zdravlje“, poručio je gradonačelnik mališanima.
U programu koji je priređen, stihove pesme „Balada o prvaku“ govorila je Sofija Nenadović, učenica Osnovne škole „Anda Savčić“, a kreativne i talentovane devojčice, balerine Studija M izvele su svoj program. Na kraju programa svi su plesali uz himnu balerina Studija M, koju je napisao Miloš Smiljanić Žuća.
Nakon zajedničke fotografije sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima, direktorima i predstavnicima škola uručeni su prigodni pokloni namenjeni svim đacima prvacima sveske, olovke i raspored časova.
U ovom lepom druženju na Gradskom trgu u Valjevu, program je vodila Nađa Milovanović koja je prvacima poručila „Tu smo jedni za druge sa istim ciljem i na istom zadatku-da budemo bolji nego što smo bili juče. Dragi roditelji, ne propustite nijedan trenutak koji možete provesti sa svojom decom i nemojte dozvoliti da vam vrtlog vremena ukrade i jedan delić njihovog detinjstva. Draga deco, budite iskreni, kako samo deca to mogu biti i uživajte u svom detinjstvu“.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…