Građani pokazali veliko interesovanje za razgovor sa gradonačelnikom
Rukovodstvo grada Valjeva će u narednom periodu nastaviti direktnu komunikaciju sa građanima kako bi se u ličnom kontaktu upoznali sa njihovim problemima i preduzeli sve što je moguće da se problemi reše u razumnom vremenskom periodu.
Gradonačelnik grada Valjeva dr Slobodan Gvozdenović zajedno sa svojim saradnicima: odbornicima u Skupštini grada Radoicom Rstićem i Milanom Gajićem, pomoćnicima Miroslavom Pimićem i Sašom Simićem i v.d. direktorom JP „Direkcije za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva“ Zoranom Trifunovićem, organizovali su juče drugi prijem i razgovarali sa preko 50 naših sugrađana.
„Dosadašnja praksa je pokazala da naši sugrađani žele da u ličnom kontaktu sa rukovodstvom grada ukažu na svoje probleme i zatraže od nas pomoć. Većina problema je rešiva i to je najvažnije, a mi ćemo građane obaveštavati o svemu što smo preduzeli. Bilo je i zahteva koji se odnose na resor drugih organa i institucija, a moji saradnici i ja smo preuzeli na sebe da koordiniramo sa njima. U gradu je i dalje veliki problem zapošljavanje i to će biti prioritet gradskog rukovodstva “, rekao je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović nakon prijema.
U razgovoru sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima naši sugrađani su u najvećem broju tražili posao. Pokrenuta su i pitanja iz oblasti socijalne zaštite kao i izgradnje komunalne infrastrukture.
Gradonačelnik Gvozdenović i njegov zamenik Dragan Jeremić u protekla dva meseca razgovarali su sa preko 200 naših sugrađana.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…