Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Valjevo organizuju konferenciju na temu: EKONOMSKO OSNAŽIVANJE ŽENA U REPUBLICI SRBIJI
 
Mesto i datum održavanja konferencije:  Valjevo, 26.avgust 2016. sa početkom u 10.30h , velika sala Grada Valjeva na I spratu (ul.Karađorđeva 64)
 
Vlada Republike Srbije je, u strateškim dokumentima, posebnu pažnju posvetila ženskom preduzetništvu i predvidela podsticajne mere i programe, ali još uvek ne postoji dovoljno razvijena svest o potencijalu i značaju ovog resursa za sveukupni razvoj našeg društva. Preduzetnice se često suočavaju sa specifičnim izazovima, koji im otežavaju poslovanje, a u čijem prevazilaženju im je neophodna sistemska podrška nadležnih državnih organa i institucija.
Cilj konferencije je šire informisanje o aktuelnom stanju i perspektivama ženskog preduzetništva, merama koje Vlada Srbije preduzima na njegovom razvoju i podsticanju, kao i o iskustvima i primerima dobre prakse.
Na konferenciju su pozvani predstavnici Vlade Republike Srbije, Koordinacioonog tela za rodnu ravnopravnost i dr. nadležnih institucija, udruženja i organizacija.
 
Preduzetnicama će se obratiti  Prof.dr Branka Drašković, posebna savetnica potpredsednice Vlade Republike Srbije.
 
 

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …