Povodom natpisa o incidentu od 21. jula u kome je, kako mediji navode, učestvovao radnik Gradske uprave, Gradska uprava za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove ograđuje se od svih pojedinačnih istupa i eventualnih incidenata zaposlenih, kaže se u saopštenju načelnika Aleksandra Vujića Subotića.
Policijskoj upravi u Valjevu, na njihov zahtev smo ustupili snimke video nadzora sa zgrade Gradske uprave, kako bi se rasvetlile okolnosti događaja, potvrdilo, odnosno demantovalo učešće zaposlenog. Nakon izvršenja kontrole od strane MUP-a, uputili smo zvaničan dopis Odeljenju kriminalističke policije da, imajući u vidu snimke i mogući inkriminisani događaj, Gradskoj upravi bude dostavljen zvaničan izveštaj o slučaju na koji se odnosi predmetni snimak.
Nakon pribavljanja svih potrebnih informacija o spornom događaju, preduzećemo mere u okviru ovlašćenja propisanih zakonom.
Izražavamo žaljenje zbog nemilog događaja, jer Gradska uprava Valjeva ulaže značajne napore na unapređenju položaja stanovnika, naročito dece i predstavnika manjina u našem gradu, stoji u saopštenju načelnika Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandra Vujića Subotića.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …