Danas više nije bitno ko je koja stranka, već ko je koja strana. Pokret ” Dosta je bilo Saša Radulović”, i u Valjevu, shodno ponašanju lidera tog Pokreta, nekrunisanog kralja stečaja, sve očajnijeg što celokupna istina o njegovoj kriminalnoj prošlosti izašla u javnost, nastavlja sa podukama i beskrupuloznim vređanjem političkih protivnika i na lokalnim nivoima.
”Naša strana” nikada nije ustuknula ni pred jednom pretnjom, pa će i ovoga puta istrajati u političkoj borbi da građani Srbije dobiju odgovore na pitanja koja mesecima Pokret socijalista postavlja upravo baš tom Saši Raduloviću.
Da li je i u Valjevu oproban manir Pokreta bivših ministara – Crtanja meta na čelima ljudi, a njihovih političkih neistomišljenika, prešao u redovnu praksu? Ili će i oni ovde na lokalu, kao i Saša Radulović postati imuni na sve kada im se, kao do nedavno njemu, uhlebe svi saradnici, prijatelji i kumovi u kabinete vlasti, ma to bilo i na lokalnom nivou?
Da li će i njima, ovde u Valjevu, tada prestati da smetaju napadi na opozicione političare, a izgubiće moć govora u rasvetljavanju medijskog mraka u Srbiji?
A što se tiče samovolje – pa na tome ste vi, iz Pokreta bivših ministara i nekrunisanog kralja satečaja, doktorirali.
Jadna je to logika kojom se pokreću unutar Pokreta bivših ministara.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…