Na međunarodnom plivačkom mitingu u Lazarevcu, koji je održan u subotu na gradskom bazenu, učestvovalo je jedanaest plivača “Valisa”, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.
Najuspešnija je bila Anđela Trifunović, koja je u disciplinama 50m i 100m delfin bila najbolja u svojoj kategoriji, isplivavši deonicu od 50m za 33,28 sekundi, dok je do zlata na duplo dužoj distanci stigla za 1:19,24, u disciplini 50m slobodno (31,24) je stigla do trećeg mesta. Đurić Danica je u disciplini 50m leđno stigla do zlata u vremenu 52,74 sekunde, dok je u disciplini 50m slobodno bila četvrta. Todorčević Tijana je dobrim rezultatom od 32,54 sekunde u disciplini 50m slobodno u cilj stigla treća, dok je u trku 200m mešovito završila na petom mestu. Stefanović Simon je svoje učešće u disciplini 50m leđno završio na četvrtom mestu,
Dobre nastupe imali su i Dimitrije Jovanović, Maša Cvetković, Lazar Radović, Ognjen Petronijević, Petar Stojanović, Tamara Vićić i Aleksa Mitrović.
“Kako letnja plivačka sezona odmiče, tako su i rezultati naših plivača sve bolji, ali je i sve više aktivnosti i izazova koje nas očekuju do kraja leta. Treneri Bošković i Radović su na pripremama u Grčkoj sa grupom plivača, ove nedelje smo završili i ocenili uspešnost obuke prve grupe neplivača dece sa kojima smo radili u okviru lokalnog akcionog plana za decu, a pred nama su i državna prvenstva. Pozivamo i decu koja završe obuku neplivača u okviru programa UFK “Valis”, da nam se pridruže nakon završetka kursa i dobijanja diploma kako bi nastavili sa plivačkim aktivnostima”, kaže trener Branislav Kovačević.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …