U nastavku serije zdravstvenih predavanja koje organizuju Udruženje “Život i zdravlje“ i Gradska uprava Valjeva, u sredu 8.juna od 18,00 časova u velikoj sali Skupštine grada Valjeva, biće održano predavanje pod nazivom „Vežbaj za zdravlje“.
Aktivnost je ljudska vitalna potreba. U savremenim životnim uslovima fizičke aktivnosti su svedene na minimum, uprkos mnogim naučnim istraživanjima koja ukazuju na važnost redovnog kretanja i vežbanja u cilju očuvanja zdravlja.
Svakodnevna optimalno dozirana fizička aktivnost povećava radnu sposobnost i kondiciju, a dobra kondicija će omogućiti da se odredjeni poslovi obave bez zamora. Dokazana je tesna povezanost nedostatka fizičke aktivnosti i rizika od pojave kardiovaskularnih bolesti, kancera, stresa, moždanog i srčanog udara, visokog krvnog pritiska, povećanog nivoa holesterola i šećera u krvi…
O značaju rekreacije (uz demonstraciju) govoriće Ivan Novaković, sekretar niškog ogranka Udruženja „Život i zdravlje“, koji je sticao svoje znanje u Višoj školi za sportske trenere i aktivno se bavio rekreacijom i animacijom.
Ulaz je slobodan.

Prikaži još ovjava iz Home

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …