Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će manifestacija Kolubarski sajam vina – In Vino Veritas, drugu godinu zaredom biti održana na Poslovnom fakultetu Univerziteta Singidunum u Valjevu 31. marta 2016. godine od 12 h.
Manifestaciju Kolubarski sajam vina i ove godine organizuju studenti svih godina Poslovnog fakulteta u okviru projektne nastave. Ciljevi manifestacije su afirmacija, promocija i predstavljanje vinara našeg kraja.
Održivost projekta svakako je bitna, jer stvara mogućnost za buduću saradnju vinara i aktera u turističkoj delatnosti, a na opšte zadovoljstvo vinskih turista. Time bi manifestacija Kolubarski sajam vina u ovoj oblasti dala svoj doprinos gradu Valjevu i Kolubarskom okrugu.
Na II Kolubarskom sajmu vina učešće je do sada potvrdilo 17 vinara, ne samo iz Kolubarskog okruga, već i iz drugih krajeva Srbije. Izložba vina biće postavljena u prostorijama Poslovnog fakulteta Valjevo. Vinarima je osim besplatnog izlagačkog mesta obezbeđena i prodaja vina, kao i prostorija za poslovne sastanke, gde mogu ugovarati neke nove poslovne poduhvate. Posetioce osim kupovine i degustacije vina očekuje niz pratećih sadržaja, uz zanimljiv celodnevni program.
Prošle godine studenti treće godine Poslovnog fakulteta Valjevo, kojima je pripala organizacija I Kolubarskog sajma vina, ostvarili su značajan uspeh na sajmu i zapažene rezultate, a nadamo se da će i ove godine realizacija manifestacije biti uspešna i da će sajam biti upisan u tradicionalne manifestacije, koje će se održavati u Kolubarskom kraju. Podršku ovoj manifestaciji dali su Grad Valjevo i Turistička organizacija Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Diplomirani elektroinženjer automatike

Preduzeću Enel doo Valjevo potreban: Diplomirani elektroinženjer automatike – sa ili…