Nakon pristupanja rukovodstva SDPS-a i URS-a SPS-u najavljena je i zajednička lista i sa Udruženjem građana Novosrbijanci. Stav SPS-a je da ne postoji stranka sa kojom ne mogu da pregovaraju, pa su tako u toku razgovori sa još nekim potencijalnim koalicionim partnerima. Isto važi i za SNS, ali će sa njima razgovarati tek nakon izbora. Odmah nakon raspisivanja izbora početkom marta, najavljen je i veliki skup na kome će biti predstavljen i koalicioni program, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare koju je održala Socijalistička partija Srbije.
 
U SPS su dobrodošli svi koji podržavaju valjevsku priču  ove partije jer su za ubrzan napredak potrebni ljudi koji su za akciju i realizatori. Odmah nakon raspisivanja izbora početkom marta, najavljen je i veliki skup na kome će biti predstavljen i koalicioni program, rečeno je danas.
SPS pokušava da animira što veći broj glasača da izađu na izbore, a naravno i da pruže podršku izbornoj listi. U SPS tvrde da se politika svela na lično, a stranka je za više politike, a manje politikanstva.
Danas je rečeno i da SPS nastavlja da okuplja ljude sa imenom i prezimenom i zato je i dalje slogan SPS-a ”Valjevo su ljudi”. Udruženje građana Novosrbijanci već duže vreme sarađuje i podržava ideje SPS-a, a od 2004. traje zajednička saradnja koja se nastavlja i u 2016. god. ističe Marko Živanović iz Udruženja građana Novosrbijanci. Koji su stavili naglasak da se lista ne pravi na osnovu procenata već da na prava mesta dođu pravi ljudi. Oni su insistirali na seoskoj infrastrukturi, asfaltiranju, dovođenju vode i obnova seoskih domova.
SPS danas i iz 2000.-te godine se razlikuje po mladosti i njihovoj snazi i volji za napretkom.
SNS je najveća politička stranka u Srbiji što je realno i bilo bi neozbiljno i neodgovorno reći da se odbija bilo kakav razgovor sa SNS-om
Na listu od 51 kandidata SPS će se truditi da stavi najbolje ljude koje imaju. Politika nije isključiva i SPS nakon izbora može da razgovara sa svim strankama ističe Aleksanadr Vujić Subotić, on naglašava da zajednička lista sa SNS-om nije realna.
Odmah nakon raspisivanja izbora, početkom marta, najavljen je i veliki skup na kome će biti predstavljen i koalicioni program, dok će u međuvremenu biti predstavljeni i još neki budući koalcioni partneri.

Prikaži još ovjava iz Home

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …