Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Valjevo 25. decembra organizuje Sajam zapošljavanja, a kao i ranijih godina direktan susret zainteresovanih za posao i poslodavaca je od 10 do 13 časova, u hotelu „Grand“ u Valjevu.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na Sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dodele finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Prema dosadašnjim potvrdama o učešću na Sajmu će 30 poslodavaca tražiti radnike za popunjavanje 150 radnih mesta. Traženi su šivači, prodavci, radnici na sportskoj infrastrukturi, radnici medicinske struke, inženjeri građevine, mehaničari rashladnih uređaja, radnici u ugostiteljstvu, savetnici u osiguranju i drugi. Poslodavci su iskazali potrebu za upošljavanjem lica svih stepena stručnosti i obrazovnih profila, osim zanimanja iz oblasti prosvete.
Svi zainteresovani mogu predati biografiju kod više poslodavaca i za više radnih mesta.

Na sajmu za zapošljavanje pružena je prilika i onima koji nisu zadovoljni sadašnjim poslom da se mogu pojaviti na sajmu.

NVO „Eneka“ iz Niša predstaviće program „Pokreni se za posao“ za sve zainteresovane koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…