Način na koji se pacijenti upućuju na dalje lečenje od strane komisije RFZO, ali i predstojeća sednica Skupštine grada, bile su teme jučerašnje konferencije UG Pobeda.

Da li su i koliko kompetentni članovi komisije koja na osnovu zahteva lekara specijalite Valjevske bolnice upućuje pacijente na dalje lečenje, upitao je Ljubomir Bradić, odbornik Pobede Valjevo na današnjij konferenciji za novinare, i dodao da je mlađa ženska osoba sa indicijama da ima ozbiljne zdravstvene probleme odbijena na komisiji i nije joj omogućeno da lečenje nastavi u nekoj od ustanova tercijarnog nivoa u Beogradu.

Govoreći o predstojećoj sednici Skupštine grada na čijem dnevnom redu je i budžet za narednu godinu, Dragoljub Krstić je rekao da je najmanje 200 miliona bačeno nepotrebno i to za JP Kolubara Rovni, Direkciju za robne rezerve, novo preduzeće Agrodolina, vodovod u Kamenici.

Krstić je dodao i da se naredne godine planira 30 miliona za sanaciju klizišta za koja tvrdi da nema validne dokumetacije kao i da će Pobeda nastaviti da prati tok istrage vezan za gradsku Direkciju bez obzira na promenu tužioca.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…