ŽOK Valjevo i dalje je bez pobede u ovogodišnjem takmičenju u Prvoj ligi. Novi poraz zabeležile su u susretu sa ekipom Studenta, po setovima 19:25, 25:14, 18:25 i 15:25.
Kako je nakon utakmice rekao novi trener valjevskog tima Dragojlo Terzić, malo je vremena bilo od njegovog dolaska da se nešto promeni u ekipi, ali da nema odustajanja.

Trener gošći, Ljubodrag Brkić zadovoljan je pobedom svog tima i kaže da će bodovi značiti ekipi u borbi za opstanak

Poslednje 11. kolo jesenjeg dela prvenstva igra se u januaru, a ekipa Valjeva gostovaće u Beogradu osmoplasiranoj ekipi AS.

. Iskusni stručnjak, koji je u poslednjih nekoliko sezona radio u Radničkom iz Beograda i lajkovačkom Železničaru imaće težak zadatak da ekipu izvuče iz zone ispadanja nakon sedam vezanih poraza sa samo jednim osvojenim bodom.
Iako prva ekipa van opasne zone, beogradski As, ima devet bodova više, u klubu se očigledno ne mire sa ispadanjem iz lige. . Nova na listi licenciranih igračica je Anđela Milićević (1998. god.), koja igra na poziciji primača servisa, dok u sastavu više nema Milice Petović.
Jedini bod u sezoni Valjevke su osvojile u porazu od Kleka u gostima, dok su ostale mečeve uglavnom gubile maksimalnim rezultatom.
U domaćim redovima dobro je počela Stojkovićeva i to na poziciji korektora, ali se kasnije utopila u sivilo ekipe. Novajlija Anđela Milićević je ostavila solidan utisak i pokazala da će biti pojačanje, ali ih je, reklo bi se, potrebno još nekoliko da bi se ekipa Valjeva mogla ozbiljnije uključiti u borbu za opstanak. Kod Studenta najzapaženija je bila Nikolićeva.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…