Program počinje u nedelju, 20 decembra, u 17h, ispred Opštine.

Humanitarni Coca-Cola karavan ove godine posećuje 10 gradova u Srbiji i na svom putu prikupljaće knjige koje će biti donirane domovima za decu bez roditelja širom zemlje.

U partnerstvu i uz odobrenje Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, kompanija Coca-Cola je već preuredila zajedničke prostorije u domovima stvarajući kutak gde deca mogu da se druže, čitaju, igraju i rastu. U svakoj od preuređenih prostorija nalaze se i police za knjige koje će biti popunjene knjigama sakupljenim tokom karavana i uz svesrdnu podršku partnera, izdavačke kuće „Laguna“ i kompanija „Canon“ i „DexyCo“.

Karavan, koji je na put krenuo 15. decembra, pristiže u vaš grad 20.  decembra! Knjige sakupljenje u Valjevu biće distribuirane Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, Beograd, i Zavodu za vaspitanje dece i omladine u Beogradu. Na parkingu ispred Opštine,program počinje u 17 časova dečijom predstavom, a nastavlja se druženjem sa mladim YouTube zvezdama, koncertom finalista X Faktora i slikanjem sa Deda Mrazom koji će mališane koji donesu knjige obradovati simboličnim poklonima.

Svi građani koji žele da daju svoju podršku ovoj akciji i prenesu duh radosti, optimizma i novogodišnje čarolije na što veći broj dece u domovima pozvani su da zajedno sa svojim porodicama posete karavan,  donesu knjige i druže se sa Deda Mrazom.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…