Dok se ne reši pitanje trener prvog tima ORK Metalac, tu funkciju će obavljati Dragomir Čačić, trener mlađih selekcija valjevskog kluba. Ekipa je bez trenera bila od početka ove sezone u Super b ligi, a klub je po pravilima mogao da vodi kapiten samo u tri utakmice. Prvo kolo Metalac nije odigrao protiv Dinama iz Pančeva, a u naredna tri susreta ekipa je poražena na gostovanjima od Kolubare iz Lazarevca i Šamota iz Aranđelovca, a na domaćem terenu izgubili su od Vrbasa. U nedelju, od 19 sati, u petom kolu Metalac na svom terenu dočekuje prvoplasiranu ekipu Obilića.

Metalac je prošlu takmičarski sezonu u Super b ligi završio na trećoj poziciji. Kako je došlo do organizacionih problema tokom leta i na početku sezone, klub nije započeo pripreme, nekoliko igrača je napustilo klub, ali je ipak dogovoreno da se takmičenje započne kako klub ne bi završio u dva ranga nižoj ligi.

Najavljeno je da će se do kraja ove sedmice održati vanredna skupština kluba na kojoj bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo.

Prikaži još ovjava iz Rukomet

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа. Nеоphоdnа pоljа su оznаčеnа *

Pročitajte još

Prijava povratnika iz inostranstva 24 sata od ulaska u SRB

Građani Srbije koji od danas posle 18 časova uđu u zemlju biće pod posebnim zdravstvenim n…