Dok se ne reši pitanje trener prvog tima ORK Metalac, tu funkciju će obavljati Dragomir Čačić, trener mlađih selekcija valjevskog kluba. Ekipa je bez trenera bila od početka ove sezone u Super b ligi, a klub je po pravilima mogao da vodi kapiten samo u tri utakmice. Prvo kolo Metalac nije odigrao protiv Dinama iz Pančeva, a u naredna tri susreta ekipa je poražena na gostovanjima od Kolubare iz Lazarevca i Šamota iz Aranđelovca, a na domaćem terenu izgubili su od Vrbasa. U nedelju, od 19 sati, u petom kolu Metalac na svom terenu dočekuje prvoplasiranu ekipu Obilića.

Metalac je prošlu takmičarski sezonu u Super b ligi završio na trećoj poziciji. Kako je došlo do organizacionih problema tokom leta i na početku sezone, klub nije započeo pripreme, nekoliko igrača je napustilo klub, ali je ipak dogovoreno da se takmičenje započne kako klub ne bi završio u dva ranga nižoj ligi.

Najavljeno je da će se do kraja ove sedmice održati vanredna skupština kluba na kojoj bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo.

  • IN MEMORIAM

    LJUBOMIR BOGDANOVIĆ – ĆUBE U Valjevu je u subotu 26. novembra 2022. godine u 85. godini ži…
  • Preminuo Dragoslav Stojnić Gale

    Danas je u Valjevu posle duge i teške bolesti preminuo nekadašnji golman rukometne ekipe „…
  • Valjevski Metalac u Beogradu savladao ekipu Partizana 2

    U utakmici sedmog kola Prve rukometne lige Srbije, grupa Centar, valjevski Metalac je u Be…
Prikaži još ovjava iz Rukomet

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…