Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović boravio je danas u Ubu i Valjevu. On je nakon svečanog defilea pripadnika policije ulicama Valjeva izjavio je da je za to ministarstvo važna bezbednost svakog građanina i da će biti očuvana u svim opštinama i gradovima. On je istakao i da će mladići i devojke u uniformama biti uvek uz građane spremni i da žrtvuju svoje živote kako bi građani živeli mirno i spokojno, prenosi Tanjug.

“Srbija je danas dobro organizovana država koja ume da štiti svoje nacionalne interese da brine o budućnosti, da računa na one koji su joj najbolji”, rekao je Stefanović. “Zato MUP služi svom narodu i zato primamo plate, zato od vas očekujemo i kritiku kada se ne radi dobro, ali očekujemo i snažnu podršku za policajce koji su uvek bili tamo gde je bilo najteže u ovoj zemlji”.

Stefanović je naglasio i da je projekat “Policija u zajednici” usmeren na još bolju saradnju građana i policije u savkoj ulici, kvartu, gde će građanin poznavati svog policajca i uvek moći da mu se obrati.

Ministar je rekao da policijskim defileima održanim u Ubu i valjevu “hoćemo da pokažemo da su nam svi gradovi jednaki i da nam je jednako važna bezbednost i sigurnost svakog građanina naše zemlje”.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…