U ovoj školskoj godini, počev od oktobra, Visoka poslovna škola strukovnih studija organizovaće tri stručna kursa koja će biti dostupna zainteresovanim građanima.
Najpre, reč je o osnovnom informatičkom kursu, odnosno, obuci za dobijanje ECDL sertifikata – Evropske kompjuterske “vozačke dozvole” koja pokriva blizu 80 odsto oblasti najčesće korišćenih kompjuterskih veština i predstavlja informatičku dopunsku kvalifikaciju za mnoge zaposlene u upravi, obrazovanju, privredi.
Valjevska visoka državna škola će od sledećeg meseca organizovati i kurs opšteg i poslovnog engleskog jezika, početni nivo A1-A2, u trajanju od 60 časova. Najzad, od oktobra startuje i nova Škola računovodstva za zainteresovane polaznike, dvanaesta po redu. Ovu obuku do sada je uspešno završilo skoro 200 polaznika koji su dobili sertifikate računovođe.
Tokom trajanja sva tri kursa, radi se po sistemu “jedan polaznik-jedan računar”, uz direktan pristup interentu, obezbeđenu literaturu i uz pomoć predavača sa višegodišnjim praktičnim iskustvom.
Zainteresovani za osnovni informatički kurs, početni engleski ili računovodstvenu obuku, mogu se do kraja septembra informisati i prijaviti u prostorijama VIPOS-a.

Prikaži još ovjava iz Obrazovanje

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…