U Prievidzeu je održan tradicionalni medjunarodni “Turnir prijateljstva” u rvanju slobodnim stilom, na kom je nastupilo oko 200 takmičara iz Slovačke,Česke, Poljske, Bugarske, Madjarske, Ukrajine i Srbije.

Rvački klub “Mladost” je nastupio sa 3 takmičara, a najbolji rezultat ostvario je Bojan Djurdjević, koji je u konkurenciji kadeta u kategoriji do 63kg bio drugi. Strahinja Djermanović se kod kadeta u kategoriji do 76kg morao zadovoljiti 4. mestom, dok je junior Vuk Lekić u kategoriji do 84kg bio 5.
U klubu su zadovoljni nastupom svojih rvača, naročito kada se uzme u obzir da su Djurdjević i Djermanović još uvek pioniri. Ipak, ostaje žal što zbog nepovoljne finansijske situacije u Slovačku nije moglo da otputuje više rvača.
Rvače Mladosti za vikend očekuje medjunarodni turnir mladjih kategorija – “Predsednički kup” u Beogradu, dok se seniori pripremaju za nastup u Prvoj ligi Srbije. U petak će se održati Liga odbor kada cemo znati raspored mečeva, a tada se završava i prelazni rok, kada će se znati da li će “Mladost” biti pojačana za ovogodišnji nastup u Prvoj ligi.

 

Prikaži još ovjava iz Ostali sportovi

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…