Projekat vodosnabdevanja sela vodom urađen je još dok je GG Pobeda bila u vlasti, ali je nakon izlaska stopiran i sad se koristi u cilju promocije pred izbore, tvrde u Pobedi. Dodaju i da je do sada dosta toga moglo biti urađeno i rešeno pitanje vodosnabdevanja u pojedinim selima da je bilo više razumevanja čelnika grada.

Krstić kaže da je on uradio idejni projekat, detaljan vodovod, da je priključenje trebalo da košta od 1,5 do 2 miliona, ali da za protekle dve godine ništa nije urađeno. Sada se, tvrdi Krstić, sve koristi u cilju kampanje.

Govoreći o toplifikaciji grada, Krstić je rekao da je taj projekat bio zaustavljen u vreme dok je Pobeda bila u vlasti jer je grad trebalo da se bespotrebno zaduži, ali da se sada nastavlja bez obzira što nema novih korisnika.

Krstić tvdri da grad kroz kreditno zaduženje plaća i konsultanske usluge vezane za projekat toplifikacije, kao i da će u Toplani neko morati da odgovara.
Govoreći o predstojećem nastavku sednice Skupštine grada, odbornik GG Pobeda, Ljubomir Bradić kaže da će biti održana samo po zakonu i Poslovniku. Pobeda će predložiti i predlog zaključka da se angažuje revizor koji će ispita rad JP Kolubara Rovni, a ukoliko predlog ne bude usvojen, revizora će angažovati Pobeda. Bradić kaže da ima nagoveštaja da se sprema novo zaduženje grada, odnosno uzimanje kredita za izgradnju Hale sportova kao i da to pred izbore nikome ne treba.

Bradić kaže i da Pobeda neće dozvoliti prodaju Doma JNA koji je pravo blago grada.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…