infakt__frame.jpgNa pozornici bosanskog kulturnog centra 07. februara sa početkom u 21.00 sati nastupit će legendarna hrvatska rock grupa TIME i njen vođa Dado Topić. Organizatori festivala najvili su i bogat dnevni sadržaj vezan za ovu manifestaciju na ulicama Sarjeva. Nakon izvedbi ostalih umjetnika bit će priređena i zvanična ceremonija otvaranja Festivala, na platou ispred Skenderije. Nakon nakoliko uspjesnih zajedničkih nastupa Dado Topić je u goste pozvao Irinu Kapetanovic, koju su neki novinari nazvali » Rock Princezom«. Dado i Irina će u duetu odpijevati čuvenu Princezu.
Sarajlije nisu nikada imali priliku da ovu nezaboravnu baladu čuju uživo.
U jednom interviju je Dado izvajio » sve su dobro odpijevale princezu ali Sladjana je najbolja« Za zagrijavanje publike pobrinice se predgrupa IRINA & STORM a grupa TIME ce i ovaj puta nastupiti u originalnom sastavu. Vedran Bozić solo-gitara i vokal, Ratko Divjak bubnjevi, Dado Topic vokal i bas gitara.
Iz krugova bliskih managmentu grupe, saznajemo i to da bi se na ovom koncertu mogao pojaviti i još poneki gost.
Prošlogodišnju povratničku turneju, grupa TIME započela je baš u Sarajevu a ovaj nastup je ujedno i prvi u nizu planiranih koncerata za turneju koju su nazvali «TIME AGEIN 07«

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…