aleksanar-vucic.jpgGradski odbor POKRETA SOCIJALISTA Valjevo u potpunosti podržava rad i nastojanja Vlade republike Srbije kojima se boljitak i rezultati rada Ministarstava, u mnogim oblastima, nakon godinu dana rada Vlade, već vide i osećaju.

Srbiji se, u ovom trenutku, ne može dati više od ovoga što je dala ova Vlada, mada su se prvi rezultati reformi očekivali tek za tri godine, Vlada je već sada ušla u pregovore sa MMF-om kako bi se plate i penzije vratile na prethodni nivo.

Vlada Republike Srbije je već tokom prve godine svog rada povratila dostojanstvo nacije, imala je hrabrosti i mogućnosti da najvećim svetskim silama govori šta misli, a da se pri tome, za razliku od nekih ranijih Vlada, vodila interesima Srbije i njenih građana.
Nijedan građanin Srbije neće ostati bez zaštite države, pa tako ni mladi, uz aktivan rad Vlade na sprečavanju “”odliva mozgova”” iz Srbije.

Takođe, obaveštavamo članstvo i sipatizere Pokreta socijalista, da su nedavno izabrani i organi Gradskog odbora Pokreta u Valjevu i da se sedište Gradskog odbora nalazi u Pantićevoj ulici broj 61.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…