regionalni_razvoj.jpgPovodom Dana grada Velenja delegacija Valjeva je boravila u trodnevnoj poseti. U delegaciji su bili gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić i član Gradskog veća Nikola Radojičić.
Delegacija je posetila upravu kompanije „Gorenje”, a takođe i kompaniju „Veplas”, koja se bavi proizvodnjom najfinije plastike za medicinsku i avio industriju, a ima nameru da deo svojih pogona preseli u jugoistočni deo Evrope. Prilikom posete kompaniji „Veplas” ugovorena je poseta predstavnika kompanije „Veplas” gradu Valjevu, kako bi u narednom periodu došlo do uspostavljanja saradnje.

Prilikom sastanka sa predstavnicima grada Velenja, razmatrana je i mogućnost o budućoj saradnji na određenim projektima iz fondova Evropske unije.

Delegacija je posetila i srednju školu u Velenju, u kojoj se nalaze i učenici valjevske Tehničke škole i sa upravom škole razgovarala o unapređenju saradnje koja traje već unazad nekoliko godina. Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je učenicima poželeo puno uspeha u daljem školovanju i životu.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…