infakt__frame.jpgVisoka poslovna škola strukovnih studija u školskoj 2014/2015. godini na prvu godinu osnovnih strukovnih studija upisuje 297 studenata, od kojih će školovanje njih 130, kao i lane, biti finansirano o trošku budžeta Republike Srbije, dok će 167 novih studenata biti samofinansirajuće.

S obzirom na vanrednu situaciju u našoj zemlji tokom majske elementarne nepogode, umesto u junu, prvi konkursni rok počinje u julu. Predaja dokumenata je u sredu, četvrtak i petak (2, 3. i 4. jula), od 8 do 16 časova u prostorijama VIPOS-a, dok će kandidati za upis u jedinu državnu visokoobrazovnu instituciju u regionu prijemni ispit polagati u četvrtak 10. jula, prema rasporedu dobijenom prilikom predaje dokumenata.
U novoj školskoj godini najviše studenata, njih 198 (90 budžetskih), valjevska državna visoka škola upisuje na studijski program Poslovna ekonomija, sa modulima Marketing i trgovina, Bankarstvo i osuguranje i Računovodstvo, revizija i porezi. Na studijski program Poslovna informatika biće upisano 99 studenata (40 budžetskih).
Kao i prethodne četiri godine, školarina za samofinansirajuće studente u novoj školskoj godini će btii 60.000 dinara, uz mogućnost plaćanja na rate.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…