infakt__frame.jpgPovodom završetka školske 2013/2014. godine gradska opština Lazarevac organizovala je svečanu dodelu prigodnih poklona za dobitnike Vukovih diploma i đake generacije svih osnovnih i srednjih škola.

Predsednik gradske opštine Lazarevac Dragan Alimpijević obraćajući se prisutnim učenicima istakao je da mu je upravo ovaj događaj najdraži od kako se nalazi na mestu predsednika gradske opštine Lazarevac, posebno zbog toga što mu je veliko zadovoljstvo da bude u društvu najboljih.

„Znam da ćete vi postati lekari, inženjeri, piloti, pravnici, to će za vas biti lako, ali najveća moja želja je da postanete ljudi”, kazao je Alimpijević u svom obraćanju prisutnim učenicima i dodao da će im roditelji, porodica, profesori i lokalna sredina biti podrška i u budućem školovanju, ali da će konačnu odluku o svojoj budućnosti ipak morati da donesu sami.

„Vaši roditelji mogu biti ponosni na vas i vaše uspehe. Pokazali ste da imate potencijal, ali je pred vama i dalek put do ostvarenja”, istakao je predsednik GO Lazarevac.

„Današnju svečanost smo upriličili da ovoj sredini, vašim vršnjacima i deci koji sada upisuju prvi razred pokažemo pravi primer i da se upornost, znanje i marljivost uvek isplate. Poručujem im da se ugledaju na Vas i da u budućnosti slede Vaš primer”, zaključio je predsednik Alimpijević.

Na današnjoj svečanosti nagrađeno je 11 đaka generacije i 56 vukovaca iz svih osnovnih i srednjih škola sa teritorije gradske opštine Lazarevac. Prisutnim učenicima poklone je uručio predsednik GO Lazarevac Dragan Alimpijević.

Đaci generacije srednjih škola nagrađeni su knjigama i android mobilnim telefonima, dok su đaci generacije osnovnih škola nagrađeni knjigama i višenamenskim tablet računarima. Dobitnici Vukovih diploma na poklon su dobili knjige Velika Srbija Vladimira Ćorovića.

Svečanost je završena zajedničkim fotografisanjem u sali Skupštine gradske opštine Lazarevac i koktelom koji je upriličen u holu ispred sale.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…