agrobiznis logo jpg..jpgPredstavnici Gradske opština Palilula u Nišu juče su donirali gradskoj opštini Lazarevac 2,5 tona raznog semenskog materijala koji je namenjen poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije naše opštine čiji su usevi stradali tokom nedavnih poplava.

Gradska opština Palilula nastavila je i na ovaj način pomoć poplavljenim područjima. Kako su istakli predstavnici Palilule seme povrća i ukrasnog bilja obezbeđeno je na osnovu Ugovora o donatorstvu sa firmom „Semerna Kop” iz Petrovaradina – radna jedinica Niš.

Pored ove donacije u vidu semenskog materijala gradskoj opštini Lazarevac Palilulci su u proteklom periodu za poplavljena područja u Srbiji organizovali i brojne akcije prikupljanja finansijskih sredstava, namirnica, higijenskog i sanitarnog materijala i garderobe.

Kako najavljuju iz ove nama bratske opštine sa prikupljanjem humanitarne pomoći će se nastaviti i u narednom periodu, i pored činjenice da su stanovnici ove opštine po životnom standardu na samom začelju u Srbiji.

O načinu raspodele semena dobijenog iz donacije gradske opštine Palilula poljoprivredni proizvođači sa teritorije gradske opštine Lazarevac biće blagovremeno obavešteni.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…