infakt__frame.jpgU Holu Centra za kulturu sinoć su dodeljene prigodne nagrade za pobednika foto konkursa koji je za raspisao Grad Valjevo za osnovce i srednjoškolce na temu ,,Mama i tata želim sestru il” brata”” u okviru Manifestacije VADES – Valjevski dečji susreti 2013.

Nešto više od 30-tak fotografija stiglo je na adresu organizatora Valjevskih dečjih susreta u okviru koga je bio i nagradni konkurs za najbolju fotografiju, a u konkurenciji su mogli biti učenici osnovnih i srednjih škola.

U kategoriji osnovnih škola, pobedila je fotografija Jane Paramentić, učenice 6. razreda OŠ ,,Sestre Ilić”” Valjevo. Najbolju fotografiju u kategoriji srednjoškolaca osvojila je Nina Praščević, učenice 3. razreda Poljoprivredne škole Valjevo, dok je u ovoj kategoriji pohvaljena i fotografija Tijane Bogosavljević, učenice 3. razreda Ekonomske škole Valjevo.

U poslednje vreme većinu gradskih manifestacija prati i foto konkurs tako da se i u buduće može očekivati da se mladi iskažu i u vrsti umetnosti kakva je fotografija.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…