teometno polje divcibare.jpgNa izložbama turističkih publikacija koje su nedavno održane u Kruševcu i Leskovcu valjevska Turistička organizacija imala je veliki uspeh osvojivši prvu nagradu “Zlatni kofer” za publikaciju “Manastiri valjevskog kraja”. Na izložbi suvenira i publikacija u Leskovcu održanoj 14. i 15. novembra TO Valjevo dobila je drugo mesto za fotografiju u publikaciji “Manastiri valjevskog kraja” i treće mesto za višejezično izdanje iste publikacije.
Na izložbi u Kruševcu učestvovalo je 34 turističke organizacije iz cele Srbije i Republike Srpske, dok je u Leskovcu izložba imala međunarodni karakter, učestvovalo 54 izlagača iz Maakedonije, Crne Gore, Bugarske i Republike Srpske. Imajući u vidu da je naša TO odnela nagrade na ovako velikim izložbama to predstavlja pravu potvrdu kvaliteta turističke ponude našeg kraja, naročito verskog turizma.

Broj turista u valjevu lagano raste, dok je broj smeštajnih kapaciteta i dalje nedovoljan tako da u Valjevu ima svega 390 ležaja. Po saznanjima TO broj smeštajnih kapaciteta biće povećan. Turistička organizacija već 28. ovog meseca predstaviće naš grad na sajmu turizma u Kragujevcu.

Pozivamo Vas da dodjete na konferenciju za medije povodom učešća Turističke organizacije Valjevo na Izložbama turističkih publikacija u Kruševcu i Leskovcu. Ovom prilikom ćemo se osvrnuti i na aktivnosti koje nam predstoje, ali isto tako i na period koji je za nama.
Konferencija će se održati u prostorijama TO Valjevo, u ul.Prote Mateje 1/1, sa početkom u 11.00 časova.

S poštovanjem,

Silvana Birčanin
TO Valjevo
060/675.26.62

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…