lekar.jpgZakazivanje specijalistickih pregleda, prvih i kontrolnih, u valjevskoj bolnici se od danas može obavljati i putem kol centra, pozivom na broj telefona 0900 333 014, a cena poziva je 100 dinara bez PDV-a.

To nece promeniti ništa u dosadašnjem nacinu zakazivanja, koje ce i dalje biti moguce obavljati licno na pultovima valjevske bolnice ili pozivom na fiksne brojeve telefona, koji su se i do sada koristili za zakazivanje pregleda. Prvi pregledi kod specijalista iz internistickih oblasti medicine zakazuju se pozivom na broj telefona 295-239 ili licno na pultu u prizemlju zgrade Poliklinike, a kod specijalista iz hirurških grupacija pozivom na broj telefona 295-237 ili na pultu u prizemlju Hirurškog bloka, radnim danima tokom prepodneva.

Pored pozivanja na brojeve fiksnih telefona u bolnici, licnim dolaskom ili elektronski, putem kol centra je odavno omoguceno zakazivanje snimanja na skeneru i magnetnoj rezonanci. Zakazivanje navedenih usluga putem kol centra je samo jedna od mogucnosti, kako bi naši sugradani imali više ponudenih nacina da zakažu preglede.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…