Dom kulture 2.jpgMiro Gavran
SVE O ŽENAMA
Režija: Ksenija Krnajski
Igraju:
Nela Mihailovic
Katarina Vicentijevic
Angelina Lukic
Glumice su imale želju da se licno obrate publikom recima:
Poštovana publiko,
Pokušavale smo da smislimo najbolji nacin da vam docaramo koliko je predstava ,,Sve o ženama”” dobra, ili ako hocete fenomenalna, cak fantasticna, urnebesno smešna, brilijantno režirana i maestralno odigrana, ali nismo uspele. Zato vam se licno obracamo i pozivamo vas da se sami uverite u jedinstven i neponovljiv doživljaj koji nastaje zajednickom igrom glumica i publike.

Znamo da cete, ako dodete na predstavu, uživati u našoj igri, bar onoliko koliko mi uživamo dok igramo za vas.
Jednoglasno
Nela, Kaca i Anda

Drage dame,

Prepoznacete se u nekim od ovih situacija i parcicima ovih života, ili cete svakako prepoznati svoje prijateljice, majke, sestre.

Draga Gospodo,

Ovo je, u stvari, komad o vama, iako se niko od vas fizicki u predstavi ne pojavljuje. Ipak, ostavile smo za vas jednu praznu stolicu. Nekad je ona u središtu zbivanja, nekad skrajnuta, nekad se bez nje u mizanscenu (citaj životu) ne može, ponekad je slucajno, ponekad namerno izignorisana, nekad uistinu ne zavreduje nikakvu pažnju…

Sve o ženama je tobogan od smeha do suza, a rad na ovoj predstavi bio je inspirativan poligon za istraživanje granica izmedu trivijalnog i krucijalnog.

Okvir u kojem Vi, dragi gledaoci, prisustvujete jednoj pozorišnoj probi na kojoj se tri glumice spremaju za premijeru Sve o ženama, a da pri tom rediteljka nije prisutna, je cista fikcija. Bila sam sa njima od pocetka do kraja. I uživala sam.

Sad je na Vas red.

Ksenija Krnajski

Na blagajni Centra za kulturu vec od 4. marta po ceni od 350,00 din!

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…