kapacitet.jpgKomisija za izradu nacrta akta o promeni Statuta grada Valjeva, na sednici održanoj 31. 01. 2013.godine, donela je odluku o načinu i postupku sprovođenja javne rasprave o nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Statuta grada Valjeva. Ovom odlukom određuje se način i postupak sprovođenja javne rasprave o nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Statuta grada Valjeva. Javna rasprava o nacrtu Odluke o izmenama i dopunama Statuta grada Valjeva sprovešće se, počev od 05.02.2013. godine i trajaće zaključno sa 28.02.2013.godine.

Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Statuta grada Valjeva objavljen je na oglasnoj tabli organa Grada, oglasnim tablama mesnih zajednica i mesnih kancelarija na teritoriji grada Valjeva, zvaničnom sajtu grada Valjeva, uz poziv organima organizacijama, ustanovama i institucijama grada, političkim strankama, nevladinim organizacijama i građanima da uzmu učešća u javnoj raspravi, tako što svoje primedbe i predloge mogu u pisanom obliku dostaviti:
– Skupštini grada Valjeva, Karađorćeva br. 64, kancelarija 106, sa naznakom: za Komisiju za izradu nacrta akta o promeni Statuta grada Valjeva

– elektronskom poštom putem zvaničnog sajta grada-www.valjevo.rs, info@valjevo.org.rs

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…