komoralogo.jpgU okviru aktivnosti na unapređenju i zaštiti životne sredine kao i informisanju o načinima upravljanja otpadom u skladu sa zakonskom regulativom, Regionalna privredna komora Valjevo u saradnji sa EZO grupom d.o.o. Beograd organizuju

POSLOVNO PROMOTIVNU PREZENTACIJU KOMPANIJE “EZO GRUPA”

Prezentacija će se održati u sredu, 28.novembra 2012. godine u 13,00 časova, u sali RPK Valjevo na IX spratu, u Valjevu, ul. Karađorđeva 64.

Kompanija “EZO grupa” d.o.o, preduzeće za ekologiju i zaštitu okoline sa sedištem u Beogradu, osnovana je 2005. godine i bavi se poslovima iz oblasti industrijskog čišćenja, prevoza (ADR), privremenog skladištenja i konačnog zbrinjavanja neopasnih i opasnih otpada, prodajom apsorbcionih materijala za betonske i vodene površine, zaštitnih brana, izradom Planova upravljanja otpadom, konsultantskim uslugama iz oblasti upravljanja otpadom i sličnim aktivnostima.

Na prezentaciji na kojoj će biti predstavljeni najjednostaavniji načini upravljanja otpadom u skladu sa iskustvim “EZO grupe” i zakonima Republike Srbije saznaćete šta zakon zahteva od proizvođača u oblasti upravljanja otpadom, kako da Vaš otpad postane problem “EZO grupe”, koja su rešenja za probleme sa kojima se susreće većina proizvođača otpada u Republici Srbiji, kako industrijsko čišćenje može biti obavljeno bezbedno i kvalitetno.

Prikaži još ovjava iz Ekologija

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Bolje grejanje i uštede u kućnom budžetu za 35 Mioničana

I Mioničani su dobili priliku da upola cene poboljšaju grejanje i klimatizaciju u svojim k…