014 karate klub.jpgProteklog vikenda odrzani su 6.Internacionalni karate turnir “Vitez Kup Srbije” u Beogradu i 10. Medjunarodni karate turnir “Užički Pobednik” u Užicu. Karate Klub 014 Valjevo imao je predstavnike na oba turnira. Najmladji takmičari kluba učestvovali su na turniru u Beogradu, i u konkurenciji od preko 350 takmičara iz 30 klubova iz Srbije i okolnih zemalja, zabeležili su izvanredne rezultate osvojivši 7 medalja od kojih 1 zlatna, 2 srebrne i 4 bronzane.
Zlatnu medalju osvojila je Doroteja Jovanović u disciplini kate pojedinačno, a u istoj disciplini srebro su osvojle Nikolina Djurić i Maša Jovanović, dok su bronzane medalje osvojili kata tim poletarki(Doroteja Jovanović, Maša Jovanović i Nikolina Djurić), i kod muškaraca Vojin Živanović, David Petrović i Nemanja Damnjanović.

Tog istog dana u Užicu karate klub su predstavljali stariji takmičari koji su u izuzetno kvalitetnoj konkurenciji od preko 400 takmičara iz 35 klubova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, osvojili 13 medalja od kojih 6 zlatnih, 4 srebrne i 3 bronzane medalje. U disciplini kate pojedinačno zlato su osvojili: Ivan Jovanović, Bojan Pavlović, Lazar Beljić, Mihajlo Milovanović, Aleksa Pantić i Aleksa Jelić. U istoj disciplini srebro su odneli: Aleksandra Ostojić, Aleksa Stojnić i Tijana Radojčić koja je i pored povrede leve ruke, izvanrednim moralom i istrajnošću uspela da osvoji srebrno odličje. Bronza je pripala: Nikoli Jovanoviću, Ani Ostojić i Luki Eriću.

Za ove izvanredne rezultate najodgovorniji i najzasluzniji su treneri Pedja Branković, Marina Andrić i Jovana Antonić, a glavni razlog ovakvih dostignuća je činjenica da se sa izuzetnim zdravstvenim stanjem i profesionalnom metodikom rada , od najmladjih do seniorskih kategorija, mogu postići visoki rezultati. U klubu su zadovoljni postignutim rezultatima i trenutnom formom i sa izuzetno pozitivnim stavom očekuju Kup Srbije na kom bi za 14 dana potrdili, jos jednom, epitet jednog od najuspešnijih i najperspektivnijih klubova u državi i šire.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…