mladi recitatori.jpgTradicionalna manifestacija ,,Dečja nedelja”” 2012. koja se održava od 1. do 7. oktobra u Valjevu ove godine je kažu organizatori više u znaku kvaliteta nego kvantiteta.Pod sloganom ,,Rastemo kao jedno – BOLJI SMO ZAJEDNO”” u okviru ovih sedam dana organizatori su pripremili niz programa i edukativnih predavanja. Cilj manifestacije je skretanje pažnje javnosti na decu i mlade , njihove potrebe i prava. Organizator je Grad Valjevo, odnosno Centar za kulturu, a škola domaćin je OŠ u Dračiću.
Stav odbora je bio da se akcenat stavi više na kvalitet nego na kvantitet. Škole su te koje će sprovoditi najveći deo aktivnosti, a ostalo je na Centru za kulturu. Za decu sa sela kako bi mogli da učestvuju u programima koji se održavaju u gradu biće obezbeđen prevoz.

U ovogodišnjim dečijim danima predidjena je I predstava za učenika osmih razreda I srednjih škola “Nikad heroin” u izvodjenju AKTeatra iz Valjeva. Predstave, radionice, izložbe I zdravstveno vaspitna predavanja okosnica su ovogodšnje manifestacije koja treba da uključi sve učenike valjevskih škola I PU”Milica Nožica”.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа. Nеоphоdnа pоljа su оznаčеnа *

Pročitajte još

Uhapšen zbog krađe nafte

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, intenzivnim operativnim radom, rasv…