MUP-auto.jpgPolicijski službenici Odeljenja kriminalističke policije u Valjevu lišili su slobode i odredili meru zadržavanja Aleksandru B. (1976) iz Novog Sada zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio više krivičnih dela teških krađa, saopšteno je danas iz Policijske uprave Valjevo. U saopštenju se navodi da je Aleksandar B. provaljivao u trgovinske i ugostiteljske objekte na na području Valjeva, Sremske Mitrovice Zrenjanina i Novog Sada, iz kojih je oduzimao računare i drugu robu, koje je preprodavao na području Novog Sada.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti priveden Istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu.

A sinoć oko 17 sati na putu Ub-Lazarevac u Kaleniću opština Ub dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je vozač Rihard S.(1985) iz Garaša opština Aranđelovac usled neprilagođene brzine uslovima puta izgubio kontrolu nad vozilom “Mercedes E 220”, probio metalnu ogradu mosta, a zatim se prevrnuo u kanal na krov između dve kolovozne trake.

U ovoj nezgodi poginuo je na licu mesta suvozač u vozilu Dejan Jovanović (1984) iz Bukovika opština Aranđelovac, dok je vozač Rihard S. zadobio teške telesne povrede opasne po život.

S obzirom da se zbog nepropisne brzine na našem području u poslednje vreme dogodilo više saobraćajnih nezgoda sa smrtnim posledicama, ponovo apelujemo na vozače na neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa brzine kretanja vozila i izbegavanja vožnje pri visokim temperaturama u toku dana uz prilagođavanje vožnje uslovima i stanju puta i saobraćaja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…