Tesnjar 4.jpgOd ranih večernjih sati treći dan Tešnjarskih večeri yaokupio je pažnju najmlađih valjevaca školicom ekstremnih sportova koju je organizovao klub “X3M014”
Već od 19h u Modernoj galeriji kulčturni milje valjeva uživao je u postavci Moderne galerije i filmu o autoru – “Tikalo – crteži”
U 20h terminu rezervisanom za dečije predstave klinci i klinceze gledali su predstavu Puls Teatra iz Lazarevca “Uplakana Katarina”.
Sat ipo nakon predstave na Platou održana je modna revija Svetlane Vujić Enetah. Prikazano je dvadeset modela iz letnje kolekcije, atraktivnih, modernih, ipak nesvakidašnjih, cvetnih dezena delom asimetričnih krojeva, izuzetne izrade, pretežno od svile.
Na Letnjoj pozornici nastupao je valjevski bend “”Lazar Avramović i prijatelji”” koji su, od proletos, održali više sjajnih koncerata širom Srbije, kakav je bio i večerašnji džez – bluz – latino nastup, u okviru “”Valjevske večeri”” na otvorenoj sceni karj Kolubare.

U utorak veče najzanimljiviji program biće na Letnjoj pozornici na Kolubari gde će u 21h koncert održati Darkwood Dub i Bisera Veletanlić, dok će za najmlađe na Dečijoj sceni Centra za kulturu u 20h biti igrana predstava Petar Pan kreativne radionice Pinokio u režiji Ane Novaković, a u 22h na omladinskoj sceni premijerno će će biti izvedena predstava Parče srca mog u režiji Angeline Lukić.

U sredu na Letnjoj pozornici u 21h koncert će održati Kiki Lesandrić i Piloti.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…