ispetnica6.jpgMinistarstvo prosvete i nauke, zajedno sa Privrednom komorom Srbije i regionalnim privrednim komorama, Zavodom za intelektualnu svojinu i Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, i ove godine kao i prethodnih sedam, organizuje Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji 2012. godine.

Na Takmičenju mogu učestvovati svi stanovnici Srbije, nezavisno od starosti, pola ili obrazovanja, koji imaju već realizovanu ili inovaciju koja je pred neposrednom realizacijom, uz uslov da su oformili tim od najmanje tri člana, koji će biti nosilac inovacije.

Rok za prijavu na ovogodišnje takmičenje je 15. maj 2012. godine, a sva komunikacija sa organizatorima i prijava se vrši putem Interneta na portalu www.inovacija.org

Dosadašnji rezultati sa 65 novotvorenih preduzeća, sa preko 490 pozitivno ocenjenih biznis i 270 marketing planova i sa više od 5.000 učesnika su potvrda opravdanosti organizacije takmičenja i podstrek za nove takmičare da stvaranjem inovacija, kao pokretačke snage razvoja svakog društva, svoje stvaralaštvo pokažu, provere, budu ocenjeni i osvoje vredne nagrade u okviru početnog nagradnog fonda od 5.5 miliona dinara.

Počev od 2007. godine u naš sistem takmičenja su uključeni i inovatori Republike Srpske, za koje nagrade obezbeđuje Ministartvo nauke i tehnološkog razvoja Republike Srpske, tako da se i ove godine ta saradnja nastavlja u nepromenjenom formatu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…