njive-livade.jpgU okviru projekta „Unapređenje upravljanja građevinskim zemljištem“ programa EXCHANGE 3 koji finansira Evropska Unija, u utorak 28.02.2012. godine, sa početkom u 11 časova u sali Gradskog veća, biće održan sastanak projektnog tima koji čine predstavnici opštine Ruma i grada Valjevo.
U okviru ovog sastanka biće prezentovan Katalog građevinskog zemljišta opštine Ruma, koji predstavlja jedan od rezultata rada na projektu „Unapređenje upravljanja građevinskim zemljištem“.
Nakon prezentacije biće održana panel diskusija između predstavnika opštine Ruma i grada Valjeva na temu primera najbolje prakse prilikom izdavanja građevinske dozvole, u okviru koje će se razgovarati o katastru, urbanističkim okvirima, javnim preduzećima i podršci investitorima.
Ovo će biti prilika da članovi projektnog tima razmene iskustva u ovoj oblasti, da se ukaže na propuste koji se javljaju u procesu izdavanja građevinske dozvole, kako u opštini Rumi tako i u gradu Valjevu, ali takođe i da se prihvate i usvoje pozitivne ideje i rešenja.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…