Profesor Pol Andre ispred američkog sertifikacoionog tela uručio je danas kompaniji Vujić sertifikate za uspostavljanje sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001 i sistema za zaštitu životne sredine ISO 14001.
Kompanija Vujić prošla je dug put od svog osnivanja pre trideset godina od preduzetničke radnje brać Vujić do 90.-tih godina kada je otpočeta proizvodnja pvc profila. 1998. otvoren je i pogon za proizvodnju termopan stakla, a 2000.-te godine otpočelo se sa flaširanjem vode koja je blago mineralnog karaktera. Pored tehnološkog razvoja radilo se i na poboljšanju kvaliteta poslovanja što je rezultiralo današnjim priznanjem i dobijanjem sertifikata.
U kompaniji ističu da se na ovome ne sme stati i da će ovo biti dodatni podsticaj ka dobijanju znaka kvaliteta EU. U toku je i rad na pripremi standarda u flaširanju vode HACCP. U Kompaniji Vujić s ponosom ističu da postoji mogućnost da se flaširana Vujić voda nađe na američkom tržišttu pošto je dobijana potvrde o kvalitetu vode od strane američke laboratorije. Dobijanjem certifikata otklonjene su prepreke za plasman proizvoda na međunarodno tržište i to je prevashodni cilj i zadatak predužeća u narednom periodu.
a plasman proizvoda na međunarodno tržište i to je prevashodni cilj i zadatak predužeća u narednom periodu.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…