seoski turizam 3.jpgUdruženje “”Mladi za turizam”” organizovaće niz seminara tokom decembra posvećenih razvoju receptivnog i ruralnog turizam sa ciljem upoznavanja i edukacije studenata o različitim temama vezanim za ovu oblast. Tim za gradski i nautički turizam ovog udruženja želi da studentima približi neke od aktuelnih tema iz turizma, da ih motiviše na učešće u diskusiji, ali i da pitaju predavače sve što ih zanima iz određene oblasti. Prvo predavanje o mogućnostima razvoja seoskog turizma u Srbiji biće održano u petak, 2. decembra u Beogradu, nakon čega slede seminari u Valjevu i Novom Sadu.

Tokom seminara biće reči o koristima i problemima bavljenja seoskim turizmom, stanju ove oblasti u Srbiji, agroturizmu i manifestacionom turizmu u ruralnim područjima, savremenim tendencijama i međunarodnom iskustvu, kao i strateški planovima seoskog turizma na nivou Srbije.

Predavanje o značaju turističkih vodiča na globalnom turističkom tržištu biće održano u subotu, 3. decembra, u Beogradu. Na seminarima će predavači govoriti i o motivacija turista pri odabiru turističke destinacije, strategijama i razvoju turizma, promociji i animaciji muzeja, kao i o značaju menadžmenta znanja u savremenom turizmu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…