prodavnica.jpgMesna industrija Martinović iz Podgorice na teritoriji Crne Gore posluje već dvadeset godina i pored delatnosti u klaničnoj industriji i preradi mesa, svom sastavu ima i 9 supermarketa koji sadrže i druge prehrambene proizvode široke potrošnje. Odluka menadžmenta da se kapaciteti prošire, rezultirala je otvaranjem prvog supermarketa u Srbiji i to baš u Valjevu. Smešten na obilaznici Valjevo-Užice, supermarket će površinom i asortimanom proizvoda svakako biti sličan onima u Crnoj Gori, a otvaraWEnje je predviđeno za ponedeljka 31. oktobar od 9h.

Prvih 500 kupaca će, pored onoga što budu pazarili u supermarketu, kući odneti i zanimljive poklone iz asortimana mesnih proizvoda, na šta su posebno ponosni.

U narednom periodu u planu su akcijska sniženja ne samo mesnih preradjevine nego i konditorskih i drugih proizvoda koji će naći svoje mesto u supermarketu. Pored standarda HACCP koji Kompanija Martinović poseduje dovoljno govori koliko se vodi računa o krajnjim potrošačima. Ono što je zanimljivo jeste i činjenica da mesna industrija Martinović za svoje prerađevine koristi stočni fond otkupljen na području Valjeva.

Pored kvaliteta asortimana mesnih preradjevina u supermarketu planiraju i prodaju gotovih jela.

Posao u supermarketu Kompanije Martinović dobilo je 40 radnika, nakon konkursa na koji je prijavljeno oko 900 kandidata.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…