reke.jpgOrganizacija “Wild Serbia” organizuje i ove godine avanturistički uranak koji će početi 30. aprila i trajaće tri dana, a program će se odvijati uz reku Drinu i okolne planine

Za goste će biti organizovan kamp na obali reke, a program predviđa penjanje po stenama, istraživanje stenovitih padina kanjona Trešnjice i nekoliko manjih pećina, kao i ekstremno pešačenje kanjonom Tribe.
“Wild Serbia” je poznata po organizovanju ekstremnih avantura, ali će one ovog puta biti u nešto blažem obliku, kako bi bile dostupnije za što veći broj ljudi. Tim instruktora i vodiča biće prisutan uz učesnike kako bi im preneli neophodna znanja i veštine.
Prvog dana po smeštaju u kamp, predviđen je treking i blagi kanjoning, izlazak na Sokolske planine i poseta manastiru na Soko gradu.
Drugog dana učesnici će se slobodno penjati po stenama u okolini Trešnjice, istraživati padine njenog kanjona, obići nekoliko manjih pećina, posetiti staru rimsku tvrđavu i izaći na jedan od najlepših vidikovaca u Srbiji.
Trećeg dana turisti će krenuti u ekstremni treking neverovatnim kanjonom Tribe. Tu je predviđen i tirolijan spust (uz pomoć kanapa). Tokom večeri u kampu, gosti će se družiti uz logorsku vatru.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…