nauka 1.jpgFondacija za talentovane učenike i studente grada Valjeva raspisala je konkurs za dodelu stipendija za školsku 2010/11 godinu. Konkurs će trajati od četvrtka 30. septembra do 15. oktobra 2010. godine.
Na ovaj konkurs mogu se prijaviti talentovani učenici, koji su osvajači nagrada i priznanja, kao i studenti sa visokim prosekom, čije se obrazovanje finansira iz budžeta u obrazovnim ustanovama kojima je osnivač Republika Srbija.
Prijave se podnose na obrazcu koji se može dobiti na info pultu u holu zgrade grada Valjeva ili preuzeti sa sajta grada Valjeva www.valjevo.org.rs. Prijave se podnose na pisarnici grada Valjeva, Karađorđeva 64. Telefon za dodatne informacije je 294-763. Upravni odbor Fondacije će odluku doneti do 31. oktobra 2010. i o tome pismeno obavestiti učesnike konkursa.
Fondacija za talentovane učenike i studente grada Valjeva osnovana je 1995. godine i svake godine ima u proseku oko 150 korisnika stipendija. Uslovi za dobijanje stipendije su isključivo dobri rezultati u redovnom učenju i studiranju u prirodnim i društvenim naukama, umetnosti i sportu.
I ove godine je otvoren poziv i za sve društveno-odgovorne valjevske firme i pojedince, koji će svojim donatorstvom omogućiti veće stipendije za najtalentovanije učenike i studente u našem gradu.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…