motoristi1.jpgDrugi međunarodni moto-turistički reli “”Tour around Srbia 10″” juče popodne je prošao kroz Valjevo. U koloni od 300 motorista, u našem gradu su boravili učesnici iz Rumunije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije. Na putu dugom 1200 kilometara, učesnici Relija obilaze 12 gradova Srbije i četiri Nacionalna parka.

Na svečanom defileu, koji je održan u Karađorđevoj ulici i na Gradskom trgu, učesnike je pozdravio Goran Lučić, predsednik Skupštine grada. „Svi oni koji su već bili u našem gradu, sigurno su iz njega poneli lepe uspomene a oni koji su danas prvi put kod nas, verujem da će ponovo poželeti da se vrate u Valjevo. Siguran sam da ste se na putu dovde uverili da naš grad okružuje prelepa priroda, ali njegovo bogatstvo čine i Valjevci i naša nacionalna kultura. Dragi prijatelji, želim vam prijatan boravak u Valjevu i sreću na vašem daljem putu kroz Srbiju“, rekao je Lučić.

Organizator Relija iz Asocijacija motociklista Srbije Saša Ćuk, rekao je da su u Valjevu naišli na izuzetan doček, kakav su retko sretali na prošlogodišnjem, ali i na dosadašnjem obilasku Srbije. Dolazak grupe motorista, podržali su Grad Valjevo, JP “”Valjevo turist””, Narodni muzej Valjevo i Hotelsko ugostiteljsko preduzeće „Sloga“.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…